Restoran Nipernaadi

Nagu August Gailiti Toomas Nipernaadi rändas ka restoran Nipernaadi Eestis ringi, et koguda inspiratsiooni eestimastest naturaalsetest talutoodetest ja kohtuda kohalike rannakalurite ja väiketalunikega, kes on kasvatanud oma tooteid hoole ja armastusega. Palju toorainet, nagu juurikad, maitsetaimed, liha, metsamarjad ja seened tuleb meie Vihula Mõisa öko-Farmist Lahemaa Rahvuspargis.

Soovime, et Sinu lauale jõuaks toit koos rännulooga Eestimaa eripaigust. Menüü on lihtne ja tuttavate maitsetega. Toidud on loonud meie kokk Jevgeni Cherdantsev, kes valmistab sööki värskest, hooajalisest ja võimalikult kohalikust toorainest. Nii tuleb kala Peipsi järvest ja Pärnu lahest, juurikad, salatid ja ürdid nii Vihula Mõisast kui Kopra Karjamõisast, kanaliha Põhja-Eestist, veise- ja sealiha Lõuna-Eestist – seega menüüs on eripäraseid lõhnu ja maitseid Eestimaa eri nurkadest.

Toomas Nipernaadi rändas ringi, rääkis lugusid sooviga panna inimesi elule teistmoodi vaatama. Nii tahame ka meie panna oma külalisi restoranis toidule teisiti vaatama ning taldrikul olevat rännulugu nautima alguses silmade ja pärast maitsemeelega. Ning muidugi lisaks söögile naudisklema ka väikestes õllekeldrites ja vabrikutes villitud kohalikke marjaveine, õlusid ja viinu.

Restoran Nipernaadi on paik, kus saavad kokku hea Eesti toit, külalislahkus, soojus, väga toredad külalised, et oleks mõnus koos olla.

Üritused

Kui otsite oma ürituse korraldamiseks meeleolukat ja õdusat paika, siis on Nipernaadi just õige koht. Aitame teil korraldada erilist sünnipäeva-, kontori- ja pulmapidu või ärilõunat. Nipernaadi mahutab kuni 80 külalist.

Suveterrass

Suvisel ajal avatud suveterrass on lõõgastav koht kokkusaamisteks soojadel suveõhtutel

Päevamenüü

Iga päev kella 12 – 15 pakume päevamenüüd!

Restoran Nipernaadi toidukaart